•  

  САНИРАНЕ НА 78-мо СОУ „Христо Смирненски” – р-н Банкя
  В периода 16.05.2013г. – 25.07.2013г., само за 70 календарни дни, ССИК извърши СМР за въвеждане на енергоспестяващи мерки в 78 СОУ„ Христо Смирненски“, р-н Банкя към Столична община, състоящо се от 9 корпуса.

   
 •  

  ДЕМОНСТРАЦИОННО ОБНОВЯВАНЕ НА ЖИЛИЩНА СГРАДА В гр. СМОЛЯН
  Благодарение на проекта „Демонстрационно обновяване на многофамилни жилищни сгради” на ПРООН (Програма на ООН за развитие) и МРРБ вече са направени първите стъпки за подобряване на жизнената среда в България. ССИК завърши успешно СМР по обновяване (саниране) на четири обекта в гр. Смолян.

   
 •  

  МНОГОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В гр. София, кв. Бояна
  През 2010г. започнa и завърши строителството на нова многофамилна жилищна сграда в кв. Бояна.
  Към момента сградата е напълно завършена "до ключ" с положени настилки, боядисана и с обзаведени санитарни помещения. Сградата е с Разгъната застроена площ 1400m2, на 5 етажа.

   
 •  

  ДЕТСКА ГРАДИНА В кв. ВРАЖДЕБНА, гр. СОФИЯ
  През 2008г. ССИК започна изграждане на изцяло нова сграда за две групи за нуждите на детската градина в кв. Враждебна, гр. София. В рамките на 9 месеца бе извършено премахване на съществуващото застрояване, комплексно строителство „до ключ” на новата сграда, построяване на необходимите външни детски площадки и облагородяване на околното пространството.

   

СТРОИТЕЛСТВО

ССИК извършва разнородно по вид строителство: от фундаментите на конструкцията до последните довършителни работи и обзавеждане на сградите,  инфраструктурни и линейни обекти, стоманобетонни и метални конструкции. Строителството се извършва с висококачествени материали и постоянен контрол.

САНИРАНЕ

ССИК извършва частично и пълно саниране на жилищни и административни сгради: полагане на топло- и хидро- изолации, подмяна на дограма, подмяна на амортизирани електро, водопроводни, канализационни, отоплителни и вентилационни инсталации, освежаване на стълбищните клетки и площадки.

ИНЖЕНЕРИНГ

ССИК извършва цялостен инженеринг по даден проект – изготвяне на предварителни и предпроектни проучвания, проекти за ПУП, идейни, технически и работни инвести- ционни проекти, цялостно строителство и обзавеждане до ключ. Извършва всички необходими съгласувателни и разрешителни процедури.

КОНСУЛТ

ССИК консултира възложители в областта на строителството и изготвя за тях необходимите тръжни документации за обявяване на обществени поръчки.
Участва в комисии за оценяване на кандидати за изпълнение на обществени поръчки и избор на изпълнител.

ССИК

“СТРОИТЕЛСТВО И САНИРАНЕ ИНЖЕНЕРИНГ КОНСУЛТ” ЕООД

(ССИК) е строителна компания, основана през 2006 година. Основният ни предмет на дейност е разработването и реализацията на оптимизирани строителни решения за сгради и съоръжения.

Извършваме проучване, проектиране, строителство и ремонт на жилищни и обществени сгради, хотели, магазини, складови помещения и др.

Компанията ни е ориентирана също в закупуване на терени, строителство и продажба на готови продукти (жилища, бизнес центрове, луксозни вилни селища и др.).

Ние в ССИК сме винаги готови за тясно и конструктивно сътрудничество с всички страни, имащи отношение към инвестиционния процес.

Политиката на компанията е ориентирана към създаването на висококачествена строителна продукция с помощта на висококвалифицирани кадри, в атмосфера на креативност, персонална и колективна отговорност.

Основният метод, който използваме за постигане на високите ни фирмени стандарти за качество, е отношението към служителите на компанията. При осигурен комфорт и възможност за лично израстване, всички наши кадри се стараят да удовлетворят максимално очакванията на клиента.

ССИК предлага продукт с неоспоримо качество, функционален и с модерна европейска визия.

Строителството е сложен отрасъл, който изисква комплексно прилагане на знания и опит. Ето защо нашият екип е сформиран като ефективна сплав от опитни и млади специалисти.

Чрез комбиниране на иновативно мислене и дългогодишна ерудиция ние постигаме високи резултати в нашата работа.

Разчитайки на ядро от висококвалифицирани строителни инженери екипът ни е винаги на необходимото професионално ниво.

Постоянното повишаване на квалификацията и стремежът към използване на нови съвременни технологии в проектирането и строителството определят ССИК като конкурентна и прогресивна компания.

НОВИНИ

„ССИК” ЕООД внедри успешно системи за управление на качеството и завърши строителните дейности по ...

виж още

СЕРТИФИКАТИ

„ССИК” ЕООД притежава сертификати, удостоверяващи съответствие на дейността и с изискванията на международните стандарти за качество ...

виж още

КОНТАКТИ

ЦЕНТРАЛЕН ОФИС:
гр. София 1407
ул. Кишинев №1, ет. 4, ап. 20
тел: 02/ 950 09 80
факс: 02/950 09 80
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.